0
Domaći fudbal

Baš sam baksuz

Objavljeno: 20.10.12 u 10:48

Tako je to kad vas potera maler. Ivan Obradović od odlaska iz Partizana praktično ne može da spoji sezonu bez povrede. Ovoga puta povredio je koleno i opet mora na operaciju, a prognoze kažu da bi na teren mogao da se vrati za šest meseci.

Pitam se često šta mi se ovo sve dešava. Da nisam možda negde pogrešio? Možda nisam bio dovoljan profesionalac? Stvarno ne znam. Teško mi je, ali uz pomoć porodice i prijatelja prebrodiću i ovo.

Koleno sam prvi put povredio na otvaranju sezone protiv Valjadolida, ali sam mislio da nije ništa ozbiljno. Međutim, oporavljao sam se više od mesec dana, posle čega sam nasatavio s treninzima, a onda je došao novi problem.

Na treningu sam napravio neobičan pokret i osetio sam bol. Čudno je to što mogu da trčim i pomeram nogu, ali lekari insistiraju na operaciji. Zato u ponedeljak idem u Augsburgu na hirurški zahvat, nekoliko dana ću provesti u bolnici, a onda počinje period rehabilitacije“, kaže Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter