0
Fudbal

Golom u 95. minutu ekipa koju je vodio Željko Petrović došla do pobede nad Spartakom

Anži ne da vrh!

Objavljeno: 20.10.12 u 13:57

Neverovatni Anži je uspeo da u derbiju 12. kola ruske lige savlada Spartak iz Moskve sa 2:1 i tako ostane na prvom mestu na tabeli sa 29 bodova!
Spartak je poveo u prvom poluvremenu golom Dinara Biljadeltinova u 29. minutu, a na asistenciju Velitona. Anži nije uspeo da dođe do izjednačenja sa istim brojem igrača na terenu, ali je Kombarov dobio crveni karton u 46. minutu i tako ostavio goste sa desetoricom u Mahačkali. Anži je danas vodio Željko Petrović, zato što se trener Gus Hidink povredio i nije mogao da bude na klupi. Lasana Traore je izjednačio posle asistencije Samjuela Etoa (sjajno se oslobodio čuvara i elegantno poslao lotpu u mrežu). Anži je nastavio da napada, Traore se obrukao u 100% prilici, promašio je čitav gol, a to je uspeo i Tagirbekov. Kada već niko od domaćih igrača nije uspeo da savlada golmana Spartaka Pesjakova to je u 95. minutu učinio defanzivac ovog tima koji je glavom posle centaršuta Karsele Gonzalesa poslao loptu u sopstvenu mrežu za veliko slavlje u Mahačkali.
Anži sada ima 29 bodova iz 12 mečeva, dok je drugi CSKA sa 24 boda i mečom manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter