0
Fudbal

Određen spisak putnika na SP u futsalu

Objavljeno: 19.10.12 u 13:46

Futsal reprezentacija Srbije odigraće u subotu i nedelju dve utakmice sa Slovenijom koje će poslužiti kao poslednja provera pred odlazak na Tajland na Svetsko prvenstvo.

Obe utakmice sa Slovenijom igraće su Hali sportova na Novom Beogradu, a ulaz će biti besplatan. Prvi meč igra se u subotu od 19 časova, a drugi u nedelju od 20 časova.

Selektor reprezentacije Srbije u futsalu Aca Kovačević saopštio je konačan spisak koji će braniti boje naše zemlje na predstojećem Svetskom prvenstvu na Tajlandu.

Na spisku se nalaze: Miodrag Aksentijević (Ekonomac), Stefan Rakić (Ekonomac), Aleksandar Živanović (Marbo Intermeco), Vladimir Milosavac (Marbo Intermeco), Bojan Pavićević (Marbo Intermeco), Boris Čizmar (Marbo Intermeco), Slobodan Janjić (Ekonomac), Marko Pršić (Marbo Intermeco), Vladimir Lazić (Bečej), Mladen Kocić (Ekonomac), Dragan Đorđević (Smederevo), Aleksa Antonić (Marbo Intermeco), Vidan Bojović (Ekonomac) i Slobodan Rajčević (Ekonomac).

Stručni štab, pored selektora Ace Kovačevića nalaze se još Dejan Knežević, Velimir Andrejić, Goran Ivančić, Danijel Smiljanić (treneri), Ilija Maletić (kondicioni trener), Marko Jovanović (doktor), Dušan Arsić (fizioterapeut), Igor Gačić (tim menadžer) i Nemanja Nikolić (ekonom).

Ovo je prvo učešće Srbije na Svetskom prvenstvu u futsalu, a naša reprezentacija će se boriti u E grupi sa Egiptom, Kuvajtom i Češkom. Takmičenje se održava od 1. do 18. novembra na Tajlandu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter