0
Ostali sportovi

Vaterpolisti Radničkog pobedili su u drugom kolu kvalifikacionog turnira za Kup Evrope ekipu Sabadelje sa 9:5 (3:2, 2:2, 3:1, 1:0).

Nastavak serije pobeda Radničkog

Objavljeno: 19.10.12 u 22:36

Ovom pobedom vaterpolisti iz Kragujevca došli su veoma blizu plasmana u narednu rundu Kupa Evrope, a na putu ka tom ostvarenju nalaze se još Florencija iz Italije i ekipa Jumzea iz Istanbula. Utakmica sa Florencijom igra se u subotu od 19 časova, dok se meč sa Jumzeom igra u nedelju od 12 sati.

Uprkos tome što su igrali bez bez kapitena Vanje Udovičića, koji je meč propustio zbog stomačnog virusa, domaći su nadigrali osvajača španskog Superkupa i finaliste prošlog Kupa Evrope

Najzaslužniji za pobedu Kragujevčana bio je Filip Filipović, koji je sa pet golovova bio najefikasniji na utakmici, Boris Zloković postigao je dva gola, dok su Čupić i Gak postigli po jedan pogodak.

Dejan Udovičić bio je prezadovoljan igrom svog tima.
„Zadovoljan sam odnosom prema igri i krajnjim skorom. Još uvek se uigravamo i mečevi sa ovako jakim protivnicima nam mnogo znače. Posebno sam zadovoljan odbranom u drugom delu susreta, u kojem smo primili samo jedan gol. Kompletnu sliku o Florenicji imaćemo posle njihovog meča sa Sabadeljom, a nadam se da će i Vanja biti u timu. Mislim da imamo bolji tim i očekujem pobedu.“

Radnički iz Kragujevca je ove sezone uložio ogromna sredstva u ekipu i jedan je od najvećih favorita za osvajanje Kupa Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter