0
Evropske lige

Falkao je najbolja 9 na svetu

Objavljeno: 19.10.12 u 13:18

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone hvali svog napadača i kaže da se težak rad i posvećenost fudbalu na kraju isplatila Radamelu Falkau.

Falkao je postigao 8 golova u šest mečeva i najzaslužniji je što njegov tim deli prvo mesto sa Barselonom u domaćem prvenstvu. Fantastična igra 26-godišnjeg Kolumbijca privukla je pažnju najbogatijih evropskih klubova.

Radamel je mukotrpno radio za ovaj momenat. Sve što mu se dešava je posledica onoga šta je on pružio fudbalu.“, istakao je Simeone.

„On je definitivno najbolja devetka na svetu“, dodao je strateg Atletika.

Falkao je postigao oba gola u pobedi Kolumbije protiv Pargvaja od 2:0 u poslednjoj utakmici kvalifikacija za SP u Brazilu 2014. godine. Napadač Atletika bi u januaru mogao da napusti Madrid pošto ima klauzulu u ugovoru po kojoj je slobodan ukoliko neko plati 60 miliona evra. Svojim igrama zainteresovao je mnoge klubove koji su spremni da plate pozamašnu sumu novca za sjajnog napadača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter