0
Domaći fudbal

BSK za bolje dane

Objavljeno: 19.10.12 u 14:44

Užasni rezultati nacionalnog tima Srbije sklonili su pritisak javnosti s još lošijeg rezultata Crvene zvezde u Subotici, pa su na miru mogli da se spremaju za sutrašnji meč protiv BSK Borče na Marakani.

Doduše, tu im nije bio trener Aleksandar Janković koji je predvodio mlade reprezentativce u meču protiv Engleza, ali na Marakani veruju da su se spremili za novo iskušenje. Ovoga puta, tvrde, neće se obrukati i bodovi će završiti u Ljutice Bogdana.

„Period kritika je iza nas, nekako smo izdržali sve to, mada su pojedinci bili veoma oštri. Povukli smo se, čekali da prođe oluja i sada treba da pokažemo šta smo uradili za vreme pauze.

Navijačima i svima nama još je u sećanju negativno iskustvo iz Subotice, pa jedva čekamo da počne meč, kako bismo popravili lošu sliku o nama. Motivisani smo da trijumfujemo, tim pre što su Borčanci pre dve godine uspeli da pobede na Marakani.

Ne garantujemo tri ili četiri gola u mreži rivala, ali ćemo se truditi da to ispunimo, jer je samo pitanje vremena kada će dobru igru ispratiti i rezultat“, rekao je trener Janković i dodao:

„Što se golmana Bobana Bajkovića tiče, ne bih mnogo pažnje pridavao tome što neće braniti sutra. Normalna stvar je da se golmani rotiraju, a on je malo pao u formi, dok je Aleksandar Kirovski zaslužio da dobije šansu.

Bajković će raditi po specijalnom programu kako bi se što pre vratio u stari ritam.“, zaključio je Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter