0
Domaći fudbal

Đora podneo ostavku

Objavljeno: 18.10.12 u 13:21

Na danas održanoj sednici trenerske organizacije Fudbalskog saveza Beograda došlo je do žučne rasprave između Stanislava Karasija predsednika organizacije i Milovana Đorića, koji je optužio organizaciju za krađu glasava na izborima održanim prošlog proleća.

Kako je Đorić naveo, Georgije Vidović inače Sekretar Udruženja fudbalskih trenera Beograda, direktno je bio odgovoran za nestanak glasačkog listića koji je trebalo da Đoriću donese prevagu na izborima, što je kasnije dovelo do toga da se popularni bata Đora nije kandidovao na izborima za Fudbalski Savez Srbije.

Đorić je kako saznaje hotsport.rs podneo ostavku na članstvo u organizaciji, a isto je učinio i Miodrag Martać koji je obavljao funkciju člana upravnog odbora organizacije.

„Nisam želeo da učestvujem u svađama niti da budem član organizacije u kojoj se prakitčno ništa ne radi“ rekao je Martać ekskluzivno za hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter