0
Domaći fudbal

Dobro bre, dokle više?

Objavljeno: 18.10.12 u 12:45

Od malena volim Englesku, njihov fudbal, muziku (čitaj pank), bio sam tamo mnogo puta, imam veliki broj prijatelja na Ostrvu, koji su takođe ogorčeni na ono što se događa u njihovoj domovini. Pljuvanje i satanizacija Srbije nikako da prestane. Kome to treba?

Englezi kao da nemaju druga posla nego pričaju o Kruševcu, kao da su tamo za malo poginuli svi. Da im je neko ugrozio bezbednost ili šta ti ja znam. A naravno ništa od toga nije bilo.

Nema novina u Velikoj Britaniji koje ne pišu o skandalu u Kruševcu, a tabloid San ide i korak dalje objavio je juče reportažu svog novinara, inače navijača Milvola, koji je frapiran onim što je video. Kaže da mu se to nikada u životu nije dogodilo.

Ma važi.

Ni tu nije kraj. Ako zanemarimo komentare ostalih dnevnih listova poput Gardijena, Mirora, Dejli mejla i ostalih, koji nas mažu g…., tu su onda javne ličnosti. Od fudbalera, sadašnjih i bivših, ministra sporta, ministra kulture, predsednika Vlade….

Za sada se jedino nije oglasio nijedan vozač tjuba (engleski naziv za metro), ali njegova reakcija se očekuje u toku današnjeg dana.

Pa dobro bre, dokle više? Ok, napali su vas, ali ne zaboravite nakon vaših provokacija, osudili smo to svi, pokrenuće se istraga, kazniće nas i šta tu više ima da se priča?

Ovaj put su zaista preterali. Ali dobro, u subotu počinje novo kolo fudbalskih liga u Engleskoj, pa im mi valjda više nećemo biti zanimljivi.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter