0
Fudbal

Obrukali smo se

Objavljeno: 17.10.12 u 16:08

Direktor mlađih nacionalnih selekcija Savo Milošević smatra da Srbija treba da se izvini Engleskoj zbog incidenta u Kruševcu. On otkriva da će FSS sprovesti internu istragu o celom događaju, ali očekuje da isto uradi i FA Engleske.

„Meč u Kruševcu je protekao u savršenom redu, nije bilo nikakvih incidenata, pogotovo ne onih rasističkih, kao što Englezi predstavljaju.

Međutim, na kraju susreta došlo je do nečega čega treba da se stidimo. Igrači gostiju su napadnuti i smatram da Srbija treba da im se izvini zbog toga. Tim pre, što su oni nas u Noriču prihvatili maksimalno korektno i želeli smo da im se revanširamo, ali nije ispalo tako.

Budite uvereni da ćemo sprovesti internu istragu za ovaj incident i onda ćemo videti kakve ćemo dalje poteze povući. Nisam rekao da će Nikola Ninković biti odstranjen iz reprezentacije, jer ne smatram da je samo on kriv. Ali sačekajmo da se završi istraga.

Takođe, voleo bih i da FA Engleske uradi istu stvar, kako bi se videlo kolika je odgovornost njihovih reprezentativaca“, kaže Milošević.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter