0
Evroliga

Mesina očekuje tešku utakcimu

Objavljeno: 17.10.12 u 15:51

Proslavljeni stručnjak Etore Mesina zna da neće biti lako sa Partizanom sutra.

 
“Očekujem tešku utakmicu. Partizan je mlad i neiskusan, ali ima mnogo energije. Kada igraju pred svojim navijačima, brži su i jači nego na gostujućim terenima. Bila bi greška da o njima sudimo samo na osnovu utakmice protiv Bešiktaša. Sutrašnji meč će biti potpuno drugačiji u odnosu na duel sa turskim klubom”.

O ambicijama ove sezone Mesina kaže:

 
“CSKA je uvek favorit. Imamo mnogo dobrih igrača, ali moramo da postanemo i dobar tim. Ne znam koliko će nam vremena biti potrebno da to postignemo. Radimo ozbiljno, čini mi se da imamo dobru hemiju u ekipi i siguran sam da imamo kvalitet da budemo veoma dobri”, kaže trener koji je do sada osvojio četiri Evrolige.

Pričao je Mesina i o Srbiji, Beogradu i našim igračima.

„Sa radošću se sećam svih mečeva odigranih u Beogradu. Uvek uživam u atmosferi, ali i u činjenici da Srbi vole košarku i uživaju u njoj. Zbog toga, i kada izgubim, uvek nosim lepa sećanja iz Beograda.“

„Ponosan sam na to što sam radio sa mnogima. Ali, uz sve poštovanje prema svima, Danilović je najbolji igrač iz Srbije sa kojim sam imao čast da radim. Imao sam čast da vodim mečeve protiv trenera kao što su Obradović, Vujošević i Ivković. Njihovi timovi su bili veliki rivali mojim ekipama, ali ne mogu da pričam o srpskim trenerima kao o rivalima, jer za svog učitelja smatram profesora Acu Nikolića“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter