1
Košarka

Košarkaš Dalasa Didije Mbenga uhapšen jezbog svađe sa policijom

Mbenga u apsu

Objavljeno: 17.10.12 u 16:36

Belgijanac poreklom iz Konga se spremao da napusti lokalni restoran kada su dva policajca ušla i zaustavila ga. Mbenga im je tada rekao „Ja radim šta hoću, i sklanjaj mi se sa puta!“. Po izlasku iz bara je pao na alko testu pa je noć proveo, kako bi naš narod rekao, u buvari.
Po policijskom izveštaju Mbenga je priveden oko 4 ujutru zbog alkoholisanjog stanja i odgurivanja policajaca.
Mbenga je tokom karijere igrao za Šarlroa, Vareze, Dalas, Goldn Stejt, Nju Orleans i Los Anđeles Lejkerse sa kojima ima dva osvojena šampionska prstena (2009. i 2010. godine). Dok je igrao za Šarlroa nastupio je protiv Crvene Zvezde u Pioniru u Uleb kupu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Mbenga u apsu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m happy to locate a lot of helpful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter