1
Fudbal

Tomović do penala bio odličan

Objavljeno: 16.10.12 u 23:24

Mihajlović je na klupi ostavio, po mišljenjima mnogih,  najboljeg fudbalera Srbije Branislava Ivanovića, a u vatru ubacio fudbalera Fiorentine Nenada Tomovića, koji je napravio fatalnu grešku u 59. minutu utakmice.

 
Tomović je do penala odigrao odlično, svako može da pogreši.“

 
„Hteo sam u odbrani jednog igrača više defanzivnog koji će više da mi pazi na gol da nebi bili previše ofanzivni pošto smo protiv Belgije poslednjih 30 minuta napadali sa mnogo igrača i na kraju smo dobili tri gola. Do penala je radio ono što sam ja tražio od njega. Penal je, kada se igra fudbal uvek neko mora da pogreši, desilo se da je to bio on i to nema nikakve veze“, rekao je Mihajlović nakon poraza od 1:0 u 4. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

 
Srpski selektor dodao je da je znao da će ovo biti težak meč, kao i da je znao da će prvi gol odlučiti pobednika.

 
„Pripremili smo utakmicu. Znali smo da će ovo biti veoma uravnotežena utakmica i ko prvi bude dao gol imaće velike šanse za pobedu. Imali smo peh što smo imali isključenog igrača. Momci su do zadnjeg momenta utakmice pokušali da izjednače rezultat iako i pre toga i posle toga smo imali neke šanse koje nismo iskoristili i izgubili smo“.

 
Srbija posle četiri utakmice ima četiri boda, šest manje od prvoplasiranih – Belgije i Hrvatske.

 
„Naša četiri boda naspram njihovih 10 je velika razlika, ali ima još utakmica… Idemo jednu po jednu utakmicu, sledeću igramo u martu protiv Hrvata i idemo tamo da probamo da pobedimo, ali ima još mnogo vremena“, rekao je Mihajlović.

 
Srbija sledeću utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo igra 22. marta iduće godine u gostima, protiv Hrvatske.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Tomović do penala bio odličan | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter