0
Fudbal

Od gotovog veresija

Objavljeno: 16.10.12 u 23:00

Da mi je neko pričao ne bih mu verovao. Da je Švedska vodila sa4:0 pa Nemačka izjednačila, pa nekako i da poverujem, ali obrnuto… Nezamislivo, ali se ipak desilo! Nemci su prokockali na svom terenu 4:0 protiv Švedske u psolednjih pola sata!

 
Panceri su poveli za 15 minuta sa 2:0 golovima Miroslava Klosea, da bi Mertezaker do kraja prvog poluvremena povisio na 3:0! Kada je Ozil na startu drugog dela zatresao mrežu sve je izgledalo kao da je završeno, ali se Ibra i drugari nisu predavali. Igrali su kao Nemci protiv Nemaca…

 
U 62. Ibrahimović smanjuje na rezultat, da bi dva minuta kasnije Lustig postigao drugi gol za goste. Moguće iznenađenje najavio je Elmander, a u 93. minutu totalni šok za navijače Nemačke u Berlinu, gol postiže Rasmus Elm za konačnih 4:4!

 
U grupi C je još Republika Irska savladala Farska ostrva (4:1) i Austrija je bila bolja od Kazahstana (4:0), pa je poredak na tabeli sledeći: Nemačka 10 (4), Švedska 7 (3), R. Irska 6 (3), Austrija 4 (3), Kazahstan 1 (4), Farska ostrva 0 (3).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter