0
Evropske lige

Ibra provokator

Objavljeno: 16.10.12 u 13:20

Igrač Pari Sen Žermena i reprezentativac Švedske Zlatan Ibrahimović ponovo je u elementu. Pred meč reprezentacije Švedske protiv Nemačke oglasio se igrač Farskih Ostrva Fredi Benjaminsen koji nije štedeo reči o popularnom Ibrakadabri.

Naime farani su u 3. kolu kvalifikacija ugostili reprezentaciju Švedske i poprilično ih namučili, a u jednom trenutku su čak imali prednost od 1:0.

Takav tok događaja na terenu ni malo se nije dopao Ibrahimoviću koji je verbalno počeo da maltretira igrače domaće reprezentacije, a sam Benjaminsen dobro je upamtio šta je Ibrahimović rekao.

„Pričao je sve vreme, govorio kako prezire mene i moje saigrače, kako smo smešni. Pitao je da li znamo koliko on zarađuje. Ponašao se kao pravo dete“, rekao je Benjaminsen.

Ibrin gnev međutim nije bio samo usmeren ka Faranima već se on obračunao i sa saigračem iz reprezentacije Kristijanom Vilhelmsonom koji je bio krivac za primljeni gol.

Vilhelmson je propao da opravda sopstvenu grešku ali je Ibrahimović na to počeo da urla i tako ga ućutkao.

Ipak, Vilhelmson ne zamera Ibrahimoviću što se tako ponašao.

„Zlatan bolje igra kada je ljut!“ reče Vilhelmson za nepopravljivog Ibrahimovića koji je Švedskoj doneo pobedonosni gol protiv Farana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter