0
Fudbal

Bruka u Kruševcu

Objavljeno: 16.10.12 u 20:09

Moglo je do sutra da se igra, Srbija ne bi postigla gol. A možda ne bi ni tada. Englezi su svoju priliku iskoristili i pobedili rezultatom 1:0 (0:0) i uz identičan rezultat iz prvog meča plasirali se na EP.

Mrsili su igrači selektora Aleksandra Jankovića na sredini terena, kombinovali do iznemoglosti, verovatno da bi napravili što bolji potez za dvd koji će im kasnije omogućiti dobru prodaju, ali ništa konkretno nisu uradili.

Za 90 minuta nisu nijednom šutnuli u okvir gola, a po, zbog kiše klizavog terena, to je bila jedina logična ideja koja je noćas u Kruševcu mogla da bude sprovedena u delo.

Zašto to nisu uradili znaju verovatno samo oni i selektor Janković, koji bi valjda trebalo da im daje instrukcije šta da rade, pa su zato ispraćeni zvižducima s terena.

Englezi su znali šta hoće, usporavali su igru kad god su to mogli, što im se na kraju isplatilo i sasvim zasluženo idu na Evropsko prvenstvo u Izrael.

Nas tamo neće biti, a kako smo igrali sinoć ne znam ni šta bismo radili tamo. Valjda da obiđemo neke kulturno spomenike, jer na fudbalskom terenu nemamo šta da pokažemo.

Ali zato u 90 minutu, kad je čak i golman Branimir Aleksić otišao u kazneni prostor gostiju čime je omogućio kontru gostima, Englezi su obezbedili pobedu, a gol je postigao Vikam Konor, a onda je nastao spektakl.

Došlo je do velike gužve, u kojoj su učestvovali mnogi igrači, a prednjačio je Nikola Ninković. Tuča je trajala dobrih dva minuta kad je morala i da interveniše policija.

Šta drugo reći, osim da smo se još jednom obrukali.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter