1
Fudbal

Severni Irci odoše kući sa bodom sa Dragaoa, Ronaldo nestao u akciji

Blamaža Portugala

Objavljeno: 16.10.12 u 23:55

Dan u kom su se desila mnoga iznenađenja završen je upravo na taj način. Portugal je na stadionu Dragao dočekao Severnu Irsku, bio apsolutni favorit, ali su uspeli da osvoje samo bod! U timu su bili i Ronaldo i Nani i Mutinjo i Pepe i Veloso i Alveš… Ali uzalud.

 
Severna Irska je došla do vođstva u 31. minutu pošto je Kajl Laferti asistirao Najalu Mekginu. Portugalcu su se dugo mučili, ali su uspeli bar da izjednače u 78. minutu preko Heldera Poštige. Očekivali su domaći navijači pobedu, ali Ronaldo ovoga puta nije zablistao protiv nejakih Severnih Iraca koji idu kući pevajući.

 
U grupi F Rusija je ubedljivo prva sa 12 bodova, Izrael je drugi sa 7, Portugal treći sa 7, Severna Irska ima 2 boda, a Luksemburg i Azerbejdžan imaju po bod.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Blamaža Portugala | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. when we do our home renovation, we always look for
    new home styles and designs on that the web for some great ideas.
    ,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter