0
Fudbal

Bane više neće igrati za Srbiju?

Objavljeno: 16.10.12 u 22:16

Šokantna odluka Siniše Mihajlovića da u meču protiv Makedonije sedne na klupu kapitena Branislava Ivanovića imala je i šokantanu pozadinu. Veoma brzo je došla informacija da je došlo do sukoba Mihajlovića sa kapitenom i najboljim igračem reprezentacije Srbije. As Čelsija je ipak pristao da sedne na klupu, gde je bio vidno namršten i nezadovoljan.
Epilog svega je da je Ivanović doneo odluku da više ne igra za selekciju Srbije dok je Siniša Mihajlović selektor! Podsetimo, posle meča sa Belgijom, Mihajlović je javno označio Ivanovića (uz Kolarova) kao glavne krivce za poraz srpskog tima. Očigledno je da su varnice nastavile da sevaju do meča sa Makedoncima i na kraju je sve puklo!
Ni to nije sve. Još jedna nezvanična informacija je da je Aleksandar Kolarov nateran da promeni broj na dresu. Umesto njegove standardne „jedanaestice“, as Mančester Sitija je večeras morao da nosi dres sa brojem tri. Zanimljivo, broj 11 je tokom igračke karijere u reprezentaciji nosio upravo Siniša Mihajlović..

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter