0
Domaći fudbal

Ajdeeeee

Objavljeno: 16.10.12 u 09:17

Utorak 16. oktobar najbitniji je datum srpskog fudbala u poslednjih nekoliko godina. Najbolji srpski fudbaleri gostuju u Skoplju, gde pobedom pokušavaju da se vrate u trku za plasman na Svetsko prvenstvo, dok klinci u Kruševcu protiv Engleske traže put za Evropsko prevenstvo.

„Igraćemo ofanzivno, to sam rekao već nekliko puta, ali nikakvog zaletanja ne sme da bude. To bi moglo biti pogubno. Treba biti strpljiv, odmeren i polako tražiti svoju šansu, koja će sigurno doći. U to ne sumnjam.

Ne bih se mnogo opterećivao time da li igra Goran Pandev ili ne, odnosno hoće li Čedomir Janevski menjati svoju formaciju, jer nas to naprosto ne interesuje. Mi znamo šta hoćemo, znamo kako da do toga dođemo i nećemo odustajati od svojih zamisli“, kaže Mihajlović.

Njegov kolega na klupi orlića Alekskandar Janković ne sumnja da li će njegovi igrači prestići prednost Engleza iz prvog meča baraža od 1:0. Uveren je da hoće.

„Niko do igrača i nas u stručnom štabu ne sumnja u pobedu i prolaz dalje. Uvereni smo da ćemo se naći na EP. Usled određenih problema s suspendovanim igračima  moraću malo da promenim izgled tima, ali cilj ostaje isti. Plasman na završni trunir u Izrael“, kaže Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter