0
AdmiralBet ABA Liga

Prelomila treća četvrtina

Objavljeno: 15.10.12 u 10:05

Zvezda u trećoj četvrtini je ličila na skup igrača koji se prvi put video, Zvezdinih osam izgubljenih lopti u sedam minuta i katastrofalan procenat šuta doneli su Cedeviti prednost koja je odlučila krajnji rezultat.

“Ne znam šta se desilo na početku i kraju treće četvrtine. Ako jednom timu kao što je Cedevita dozvolite da napravi seriju 9-2 bez faula, a da vi istovremeno ne šutnete u šest uzastopnih napada, jasno je da se stvorila razlika koja je odredila tok utakmice.Ipak, nismo se predali. Imali smo šut za produžetak, ali lopta nije ušla. Nije tragedija što smo izgubili, a biću srećan ako izvučemo neke pouke.” rekao je Vlada Vukoičić.

Trener Cedevite Božidar Maljković istakao je da će vremenom Zvezda biti mnogo jača.

Dobili smo odličnu ekipu koja će u završnici imati jako dobru igru i rezultat. Logično je da se crveno-beli u ovom trenutku traže, imaju puno novih igrača i novog trenera. Ali, oni imaju mnogo kvalitetnih igrača, a primera radi najmlađi Cvetković je bio član svih mlađih reprezentacija Srbije.”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter