0
Košarka

Pešić flašom gađao sudije

Objavljeno: 15.10.12 u 23:19

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Adam Morison trenutno pokušava da se izbori za mesto u timu Portlanda i na taj način se vrati u NBA posle dve godine. Nekadašnji treći pik na draftu dao je intervju za prestižni „Oregonlive“ za koji priča da mu je želja da još nešto pokaže u NBA. Ipak nama posebno zanimljiv deo intervjua je onaj koji se odnosi na provedeno vreme u Srbiji.

 
“Rekao sam agentu da posle pauze pristajem i na angažman u Evropi. Iskreno, nadao sam se nekom klubu iz Španije, Italije ili Francuske. Ubrzo mi je javio da je jedino moguć odlazak u Srbiju.”, rekao je Morison.

 
Adam Morison je bio iznenađen time što mora dva puta dnevno na trening. Bilo mu je čudno da nakon putovanja avionom po Americi na utakmice njegovog tima, putuje autobusom po nekim vijugavim putevima, ali najviše mu je smetalo ponašanje trenera Svetislava Pešića.

 
“Često je isključivan. Jednom je na prijateljskoj utakmici flašom sa vodom gađao sudije. Ipak, najviše mi je zaprepastio kad je na treningu oteo loptu i sa pet metara šutnuo je pravo u grudi 18-godišnjem košarkašu.”, izjavio je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter