in ,

Na CSKA verovatno bez Tomasa i Gagića

Tek što se oporavio od povrede, novi centar crno belih je potpuno nepotrebno skočio za odbijenom loptom iako je sudija već svirao faul, doskočio na Vestermana i iskrenuo skočni zglob. Ipak, srećom, povreda nije toliko ozbilja kao što je u prvi mah izgledalo ali će Gagić možda propustiti duel sa Armejcima. Gašić je na konferenciji posle utakmice izneo mišljenje lekara da bi Gagić čak i mogao da bude spreman za duel protiv CSKA.

Međutim, nije to jedini problem, večeras u timu nije bilo Torija Tomasa, koji povredu “vuče“ još od meča sa Cibonom u Zagrebu, ali je ipak igrao protiv Bešiktaša doduše nije baš blistao na tom meču. Gašić je rekao da nastup Tomasa u četvrtak nije siguran.

Diskusija

Odgovorite
  1. When I first saw this title Na CSKA verovatno bez Tomasa i Gagića | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’ve heard that there are some issues with character limits on the PS3 web browser. Has this problem been fixed? Would I be able to type out long blog posts on the PS3 web browser?.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Italijanski tajkuni i dalje vode rat

Klose od sada bez egzibicija