0
Fudbal

Miha menja tim

Objavljeno: 15.10.12 u 17:30

A sad malo o fudbalu. Priče o menadžerima i raznim burazerskim kombinacijama ostvaljamo iza nas i fokusiramo se na igru.

Sutra od 20.30 časova reprezentacija Srbije igra meč protiv selekcije Makedonije u Skoplju, a selektor Siniša Mihajlović najavljuje izmene u ekipi, ali bez obzira na to cilj je isti. Ostvariti pobedu.

„Poraz od Belgije je delovao šokantno na nas, ali mislim da se ekipa oporavlja dobro. Treba biti optimista, a ja to uvek jesam.

Prvih sat vremena na tom meču su bili naša najbolja partija od kada sam selektor i to treba da nam podigne samopouzdanje

Ostalo vreme beogradskog meča nismo delovali kao ekipa, što me posebno boli. Tražim od igrača da i kod pozitivnog i kod negativnog rezultata razmišljaju isto, odnosno da to prenesu na teren.

U Skoplju ću sigurno promeniti određene stvari u timu, ali obećavam da ćemo igrati naš stil, jer tako uvek mora da bude. A to znači ofanzivno.

Ne želim da opteretim igrače pričom o težini susreta koji dolazi, jer je svaka utakmica podjednako važna i oni znaju da se od njih uvek očekuje pobeda.

Makedonci su organizovan tim, a mi ćemo pokušati da iskoirstimo sve njihove nedostatke.

Ukoliko to ne uradimo, pred nama je još šest mečeva na kojima možemo da ispravimo eventualne neuspehe“, kaže Miha.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter