0
Fudbal

Hajduk živi večno…

Objavljeno: 15.10.12 u 16:44

Vest da će Hajduk otići u stečaj ukoliko gradske vlasti Splita ne daju garancije za izdavanje kredita od 4 miliona evra, odjeknula je kao bomba ne samo u Hrvatskoj nego i u čitavom regionu, pa i Evropi.

 
Sa zebnjom je hiljade navijača čekalo ispred Gradske skupštine konačnu odluku vlasti. A kada je odluka doneta na sreću svih fanova i pristalica Hajduka slavlje je moglo da počne. Oni najvatreniji navijači, članovi „Torcide“, odmah su upalili baklje i uz pesmu počeli da slave što su se splitski „bili“ za sada spasili.

 
Presrećan je bio predsednik Hajduka Marin Brbić što je „bilima“ produžen život.
„Ovo nam je prva pomoć koja će nas dovesti do bolnice, bez ovoga sigurno ne bismo preživeli! Sada ćemo poplaćati najnužnije“, prenosi „Slobodna Dalmacija“ Brbićeve reči.

Hajduk je za sada uspeo da se spasi stečaja. Problem nije rešen, ali je Hajduku produžen život. Splićani će se verovatno ponovo suočiti sa ovakvom situacijom, a šta će tada biti, to niko ne zna. Hajdukov slogan je i dalje aktuelan. „Hajduk živi vječno“… Bar, za sada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter