0
Fudbal

Reprezentacija Srbije doputovala je danas u Skoplje de će u utorak odigrati utakmicu 4. kola kvalifikacija za SP 2014.

Vađenje fleka

Objavljeno: 14.10.12 u 23:30

Prema rečima Milana Biševca duel u Makedoniji je veoma važan, ali ne treba srljati.

„Jako važna i teška utakmica, ipak ne i presudna. Suština je da se psihološki podignemo, zaboravimo na bolan poraz od Belgije. S obzirom da se na greškama uči, sada, iako ćemo ići na pobedu jer su na neophodna tri boda, ne sme da bude srljanja. To nas najviše i boli posle odgledanog snimka utakmice protiv Belgije, što smo poslednjih pola sata izgledali kao da su nas skupili sa raznih strana i poslali na teren. Videli smo i mogućnosti makedonske selekcije… Ni njima nije lako, pod pritiskom će biti, a igraju bez Pandeva koji je veoma važan za njihovu igru. To, ipak, ne sme da nas opusti. Koncentracija mora da bude na maksimalnom nivou“, zaključio je naš defanzivac.
Fudbaler Ajaksa Miralem Sulejmani rekao je da se dobro oseća

Derbi regiona je meč protiv Makedonije, čeka nas sigurno pakao u Skoplju. Organizovana su ekipa, to se odmah vidi… Recept za uspeh će uvek biti da prvih 60 minuta meča protiv Belgije ponovimo, ali da to potraje 90 minuta… Teško je svima, u petak uveče zaista smo bili jako utučeni. Ipak, ne treba se mnogo osvrtati na poraz i loš osećaj… Svi želimo da pobedimo u Makedoniji. Što se mog stanja tiče, za sada je sveu redu, trenirao sam normalno sa ekipom i nadam se da ću moći da igram… Odluka će biti doneta na poslednjem treningu“

Najmlađi u našem timu, Lazar Marković se nada odlasku sa celim plenom

„Spremni za pobedu smo doputovali u Skoplje. Znam da je svima poljuljano raspoloženje posle poraza u petak, ali videlo se da nismo imali sreće protiv Belgije… Maksimalno ofanzivno treba da igramo protiv Makedonije i nastavimo da se borimo za plasman na Mondijal… Iako im ne igra sigurno najopasniji napadač Pandev, očekujem da će uspeti da pronađu adekvatnu zamenu. Naš cilj je osvajanje tri boda i samo o tome treba da razmišljamo“, rekao je napadač Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter