0
Ostali sportovi

Tuča u Šapcu

Objavljeno: 14.10.12 u 11:55

Strahovali smo juče da li će se na utakmici Lige šampiona Partizan – Ademar Leon navijači crno-belih ponovo međusobno makljati i svi smo odahnuli kad se to nije dogodilo. Svi smo bili u fazonu, eto rukomet je pobedio i tako to. Ali na žalost, nije se rukomet juče igrao samo u Nišu.

Igrali su se i mečeve Superlige, a jedan od duela bio je u Šapcu, gde je Metaloplastika dočekala Zaječar. I igralo se tako 59 minuta po svim pravilima rukometne igre, a onda je nastao spektakl.

Prvo je Županjac oštro startovao nad Arsićem, a onda su svi nad svima oštro startovali. Nije se znalo ni ko koga udara, ni gde ko koga udara, ni zašto ko koga udara… Bitno je bilo samo da neko nekoga udara.

Potpuni haos, a to je sve trajalo dobrih pet minuta. Posle toga, tenzija je spala, pljuštala su isključenja i meč je nekako završen. Ako me pitate, mislim da je Metalopastika pobedila, mada nisam siguran, a posle svega ovoga nešto ne znam da li je to uopšte i bitno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter