0
Fudbal

Miki i Ljuba spremni

Objavljeno: 14.10.12 u 10:54

Danas, ako se ne varam, a mislim da se ne varam, negde oko pet sati ekspedicija fudbalske reprezentacije Srbije odlazi u Makedoniju, gde ih u utorak čeka meč protiv domaće selekcije. Poraz od Belgije, je „ubio“ moral ekipi selektora Siniše Mihajlovića i on sada mora da izvodi egzibicije kako bi igrače vratio u život.

 

Ne znam, možda da igraju monopol, ne ljuti se čoveče ili nešto drugo, samo da se malo druže i zezaju, jer smrknuta lica koja sam juče video u sportskom centru u Staroj Pazovi ne obećavaju ništa dobro. S takvom startnom pozicijom obično ne izađe na dobro.

 

Na sreću, od juče je došlo do novih pomaka i to naravno pozitivnih, budući da su otklonjene sve dileme da li će Miralem Sulejmani i Ljubomir Fejsa biti spremni za tekmu u Skoplju. Hoće!

 

To je vest koja je obradovala selektora Sinišu Mihajlovića i nadam se malo prodrmala ekipu, pa očekujem pobedu u Makedoniji. Gol razlika nije važna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter