0
Fudbal

Englezi se plaše Kruševca

Objavljeno: 14.10.12 u 12:54

Nešto mi se vrzma po glavi, ako je selektor mlade reprezentacije Engleske Stjuart Pirs poznat pod nadimkom Psiho, da li onda njegovi igrači mogu da budu “psihići”? Pa onda recimo, najavim kako u utorak u Kruševcu igraju psihići i orlići? Meni to zvuči zanimljivo, ne znam kako je vama.

No dobro, da se vratim na suštinu. Dakle, Englezi su nas pobedili u prvoj tekmi u Noriču (1:0) i sada je na redu revanš u Kruševcu. Ostrvljani su trijumf izvojevali posle nekog užasno sumnjivog penala, pa koliko ja vidim u Srbiju dolaze s jasnim ciljem da se brane do iznemoglosti.

 
Ona varijanta – svi iza lopte.
„Znam šta nas čeka u Kruševcu, atmosfera će biti odlična, Srbija će imati neverovatnu podršku s trbina i neće nam biti lako. Ipak verujemo u sebe, a ključ našeg uspeha je jaka odbrana,m koja je inače najjači deo našeg tima. Ne smemeo da primimo gol, a pogotovo ne smemeo da ga primimo u ranoj fazi meča.

 
U utakmicu ulazimo s određenim kadrovskim problemima, budući da Rodvel ima bolove u zadnjoj loži, pa neće ni krenuti s nama u Srbiju. To je veliki hendikep za nas, ali mi u Kruševac idemo da završimo započeto u Noriču i verujem da ćemo eliminisati rivala, a tako se plasirati se na Evropsko prvenstvo“, kaže Psiho.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter