0
Ostali sportovi

Džudisti Zvezde slavili u večitom derbiju

Objavljeno: 14.10.12 u 13:52

Džudisti Crvene zvezde su trijumfom nad Partizanom i Bezbednošću započeli novu sezonu u Džudo Super ligi Srbije.

 
Tromeč ovih ekipa igrao se u Beogradu u Sportskom centru „Šumice“, a Zvezda je zabeležila obe pobede. Savladali su Bezbednost iz Novog Sada sa 8:2 (25:0) i Partizan sa 7:3 (25:10) u prvom kolu prvenstva Srbije.

 
„Odličan rezultat upravo onako kako smo i najavljivali. U prvom kolu smo kao i uvek primenili naš sistem da polako, korak po korak, iz meča u meč, iz pobede u pobedu“, rekao je trener Zvezde Saša Trpković.

 
„Naravno da je meč sa večitim rivalom uvek izazov više. Kao što se vidi po rezultatu, naš kvalitet i rad su i ovoga puta prevagnuli. Svi momci su u potpunosti ispunili plan za prvo kolo Superlige Srbije na čemu im još jednom čestitam“, rekao je Trpković.

 
Srpski olimpijac Dmitri Gerasimenko (do 90 kg), u dva meča zabeležio je dve pobede.

 
„Još uvek nisam u onoj formi kao što je to bilo pred London, što je i normalno. Tato i pokušavam da ekonomišem sa utroškom snage i energije. Najvažnije je da sam mojoj Zvezdi doneo dva važna boda i da sada sa maksimalnim učinkom idemo u drugo kolo“, rekao je Gerasimenko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter