0
Domaći fudbal

Vređali Kolarova

Objavljeno: 13.10.12 u 10:41

Tako je to kod nas. Kad se dobija svi se volimo i ljubimo, a kad se gubi i to na ovakav način kao protiv Belgije, onda svako svakome sve zamera.

Prvo se, na kraju utakmice Aleksandar Kolarov prilikom izlaska s terena uhvatio za uvo i pokazao u pravcu severne tribine, gde se nalaze navijači Crvene zvezde, što bi trebalo da znači nešto u fazonu: „Nisam vas čuo. Može li to malo glasnije“.

Naravno, na tome se nije završilo.

Dok je defanzivac Mančester sitija izlazio iz svlačionice i išao prema autobusu s balkona upravne zgrade Crvene zvezde počeli su da ga vređaju navijači crveno-belih. Ja sam fin gospodin čovek i ne mogu baš da vam prenesem sve od reči do reči, ali samo ću reći da se spominjala majka uz jedan glagol, određene karakterne osobine koje podsećaju na ženski polni organ….

Spominjalo se i Kolarovo prijateljstvo s golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem i još svakakve neke zanimljivosti.

Sve je to trajalo dobrih pola minuta, dok se nisu pojavili kapiten Branislav Ivanović i selektor Siniša Mihajlović koji su Kolarova odveli u autobus.

Ceo slučaj nemo su posmatrali pripadnici policije i obezbeđenja, ne učinivši ništa da se ova nemila scena završi. Ruku na srce, bezbednost Kolarova nijednog trenutka nije bila ugoržena, jer do fizičkog kontakta nije moglo da dođe, ali je ono što je sinoć viđeno u restriktivnom prostoru Marakane zaista ružno.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter