0
Domaći fudbal

Vratićemo im u Kruševcu

Objavljeno: 13.10.12 u 11:50

Nije to bilio ni malo loše u Noriču, ali Engleska je odlučujući gol postigla iz, u najmanju ruku sumnjivog jedanaesterca i pred revanš u Kruševcu ima rezultatsku, ali i psihološku prednost.

Ali, selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Janković kaže da ishod prvog susreta ne znači da je njegov tim izgubio šanse za plasman na Evropsko prvenstvo. Šta više, on je uveren da će se orlići tamo naći.

Da bi u tome zaista uspeli neophodno je da 12. oktobra u Kruševcu prestignu gol zaostatka, a za to im je potrebna i velika podrška s tribina.

„Igra iz Noriča pokazuje da imamo realne osnove da se nadamo plasmanu na Evropsko prvenstvo. Mi smo imali naše šanse koje nismo iskoristili, a rival je gol dao posle sumnjivog jedanaesterca.

Luka Milunović se kune da nije bilo faula, ali nećemo da ulazimo sada u to.

Engleska je jedna od najboljih reprezentacija u Evropi, ali mi smo se ravnopravno nosili s njima i uveren sam da će rivalu u Kruševcu biti daleko teže nego što je nama bilo u Noriču. Veliki sam optimista i mislim da ćemo se plasiratia na EP“, kaže Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter