0
Fudbal

Problemi za hrvatsku reprezentaciju, posvađali se selektor i kapiten

Svađa Srne i Štimca

Objavljeno: 13.10.12 u 21:57

Da u Hrvatskoj reprezentaciji ne vlada najbolja atmosfera iako njima ide jako dobro u kvalifikacijama za Svetsko prvenstv, pokazuje i svadja Srne i Štimca na kraju utakmice sa Makedonijom.

Poziv Samiru izazvao je puno kontraverzi još pre meča u Skoplju, a njegov debi u dresu Hrvatske ispraćen je zvižducima grupe navijača „vatrenih“. Baš je to  bio razlog rasprave selektora i kapitena kockastih na sred terena.

Naime Štimac je zatražio od svog kapitena da ode do tribine i pozdravi navijače, ali je ovaj to odbio zbog zvižduka upućenih Samiru. Srna je pozvao ceo tim da ode u svlačionicu i da ne pozdravi tribinu. a Štimac je, ipak, naredio kapitenu da odvede saigrače pred navijače! Srna je na kraju popustio i to učinio.

„Ne dirajte Sammira, on je dio naše porodice, on je hrvatski reprezentativac! Zviždite li njemu, zviždite svima nama, vređate li njega, vređate sve nas!“ poručio je Dario Srna dok je izlazio sa terena pritom zagrlivši hrvatskog Brazilca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter