1
Evropske lige

Izvor ESPN-a rekao je da Čelsi verovatno neće dati veliku sumu novca za dovođenje Radamela Falkaa.

Roman zavrće slavinu

Objavljeno: 13.10.12 u 18:15

Nije strano da se Čelsi već nekoliko puta upropastio dovodjenjem skupocenih napadača koji posle nisu uradili ama baš ništa. Rukovodstvo plavaca ne želi da se ponovi scenario kada je klub doveo Toresa za 50 miliona funti, kao i Andrija Ševčenka za 30,2 miliona funti i praktično poklonio pare rivalskim klubovima.

Ovog leta je Čelsi već potrošio velike pare dovodjenjem Azara za 32 miliona funti pa će zbog pravila o finansijskom fer-pleju a i zbog početne cene Falkaa od 60 miliona evra, Čelsi ovaj transfer najverovatnije preskočiti. Izvor ESPN-a blizak londonskom klubu, rekao je da Roman Abramovič više nema nameru da daje ogromne količine novca za dovođenje igrača.

Mančester Siti se takođe pominje kao klub koji je ušao u trku za fantastičnog kolumbijskog napadača, li po svemu sudeći oni će biti više fokusirani na dovođenje Jovetića iz Fiorentine.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Roman zavrće slavinu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. hi!,I really like your writing so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I require a specialist on this area to resolve my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter