1
Evropske lige

Stakleni i dalje povređen, ne zna se tačan datum povratka na teren

Roben ne zna kada se vraća

Objavljeno: 13.10.12 u 14:07

Arjen Roben, holadnski reprezentativac i član minehnskog Bajerna, nema ideju kada će se vratiti na teren i moći da pomogne saigračima. On je izjavi za Bild rekao sledeće:
„Ovo ne bi trebalo da se dešava i zaista sam nesrećan. Teško je reći kada ću biti spreman, pokušavamo na sve načine. Ali iako nije neka strašna povreda, odsutan sam.“
Bajern i bez Robena uspeva da niže pobede u Bundesligi, dok su u LŠ pobedili Valensiju i izgubili od BATE Borisova. Da vas podsetimo, Bajern je od starta sezone bez Marija Gomeza i Dejvida Alabe, a dosta vremena su i bez staklenog Robena, ali su na to naviknuti.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Roben ne zna kada se vraća | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter