0
ATP

Novak Đoković je ocenio da je odigrao taktički dobro u meču protiv Tomaša Berdiha u polufinalu Mastersa u Šangaju.

Odbrana servisa i napad servisom za finale

Objavljeno: 13.10.12 u 16:20

„Taktički sam odigrao veoma dobro, veliki broj servisa sam vraćao u teren i stavio sam mnogo pritiska na njegov servis. S druge strane, moj servis je bio veoma dobar kada je to bilo potrebno“, naglasio je Novak Đoković.

Osvrnuo se Nole i na svog današnjeg protivnika.

Ima mnogo iskustva, pobeđivao je najbolje na svetu na svim podlogama. Tako da ni za njega ovakvi mečevi nisu ništa novo. Ali, igrao sam dobro, kao i u prethodnim duelima, sutra u finalu bez obzira ko bude protivnik, probaću da dominiram sa osnovne linije“, kaže Novak.

Pobeđivanje pomaže, serija u poslednje vreme mi je donela dodatno samopouzdanje. Moram da kažem i da sam igrao veoma dobro u gemovima na servis protivnika“, dodao je Đoković koji čeka bolje iz polufinala Marej – Federer

Berdih je rekao da njegova agresivna igra uopšte nije doticala Đokovića.

„Đoković je sjajan igrač, ja volim da igram agresivno, ali to njega uopšte ne dotiče, tako da mi je teže da igram. On je drugi teniser sveta, koji juri prvo mesto tako da mi je bilo teško da nađem put do pobede“, rekao je Berdih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter