0
Evrokup

Posle poraza u Istanbulu, trener vrno belih dao svoje viđenje utakmice

Dule nije razočaran

Objavljeno: 13.10.12 u 13:11

Bešiktaš je slavio u Istanbulu u prvoj Partizanovoj ovosezonskoj utakmici u Evroligi 81:65.

Nakon meča, trener Partizana Duško Vujošević tvrdi da je turski šampion i pobednik Kupa trijumf stekao zahvaljujući iskustvu.

Bešiktaš koji je šampion Turske i pobednik Kupa od prošle godine, koji je zbog svojih određenih problema u velikoj meri izmenio sastav, u ovoj sezoni igra iznenađujuće dobro što je pokazao i u domaćim takmičenjima, osvajanjem Kupa predsednika protiv favorizovanog Efesa. Večeras se to njihovo iskustvo pokazalo kao momentalno veći kvalitet, pogotovu u periodu kada su oni igrali sa tri niska spoljna i takozvanim lažnim četvorkama i peticama“.

Partizan je vodio u prvom periodu, a i u toku treće četvrtine je imao šansi za priključak.

„Mi u tom periodu nismo uspeli da svoju visinsku prednost materijalizujemo blizu koša protivnika i tada su oni prvi put napravili neku značajniju prednost. Igrali smo dobro, dobar deo prve i druge četvrtine, jedan period treće, međutim sredinom treće i početkom četvrte četvrtine oni su serijom od 13:2, napravili prednost koja nije bila dostižna. Naravno, ne smemo zaboraviti da se radi o izuzetno mladom timu koji i na ovakav način napreduje i koji će taj napredak demonstrirati brzo i da neće trebati dugo da se čeka, čak ni u ovom takmičenju”, rekao je nakon utakmice u Istanbulu Duško Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter