0
ATP

Đoković u finalu u Šangaju

Objavljeno: 13.10.12 u 12:13

U finalu, koje je na programu u nedelju, Đoković će igrati protiv boljeg iz susreta prvog reketa sveta Rodžera Federera i Endija Marija iz Velike Britanije.

Novak je prilikom bacanja novčića odabrao da prvi servira, što je odmah iskoristio i bez većih problema osvojio prvi gem za vođstvo od 1:0. Đoković je nastavio u istom ritmu i na servisu Berdiha, koji mu nije mogao ništa, pa je srpski teniser udvostručio svoju prednost, pre nego što je sigurno samo nastavio niz.

Posle sigurnih servis gemova na samom početku drugog seta, usledio je brejk Đokovića, pošto je Berdih odigrao veoma nervozno posle jedne odluke sudije koja nije išla njemu u korist. Novak je odmah potom osigurao taj brejk, pošto je sigurnim servisom došao do prednosti od 3:1. Čeh je dosta bio nervozan u gemovima koji su sledili, ulazio je u rasprave sa glavnim sudijom, ali je i dalje na terenu bila vođena velika borba. Novak je uspevao da zadrži prednost, ali mu je Berdih malo više pretio nego što je slučaj bio na početku seta. Ipak, u desetom gemu, Đoković je bez izgubljenog gema kompletirao trijumf za manje od sat i po vremena igre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter