0
Fudbal

Srbija, Srbija…

Objavljeno: 12.10.12 u 20:18

Odlična atmosfera vlada pred stadionom Crvene zvezde gde reprezentacija Srbije igra derbi meč A grupa kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine sa Belgijom. Slike sa Marakane možete videti zahvaljujući našem novinaru koji se nalazi na licu mesta.

 

Vrlo raspoloženi navijači čekaju da utakmica počne i nadaju se odličnoj igri našeg tima i naravno pobedi. Utakmica počinje u 20:30, a „orlovi“ će imati odličnu podršku sa tribina.

 


Srbija nastupa u sastavu: Brkić, Ivanović, Nastasić, Biševac, Kolarov, Mijailović, Ignjovski, Tošić, Tadić, Marković, Đuričić.

 

 

Delije su na severnoj tribini stadiona Crvene zvezde istakli transparent posvećen predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću na kojem je bio ispisan stih iz čuvene pesme Ramba Amadeusa „Prijatelju, prijatelju, marš u p…. materinu“.

 

 

U VIP loži našla su se mnoga fudbalska imena, ali bili su prisutni i mnogi skauti iz najbogatijih fudbalskih klubova Evrope. Među njima je bio i skaut Čelzija koga možete videti na slici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter