0
Fudbal

Sačekuša za Hrvate

Objavljeno: 12.10.12 u 14:35

Ne mogu navijači reprezentacije Hrvatske da prođu kroz Srbiju a da se nešto ne dogodi.  Krenuli su fanovi Hrvatske vozom u organizaciji navijačke grupe “Uvijek vjerni” na meč sa Makedonijom koju njihova reprezentacija igra u Skoplju u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Put ih je vodio preko Srbije, a navijački voz je čak dva puta kamenovan od strane nepoznatih lica.

 
Sa nadnaslovom „mučka sačekuša“, hrvatski Tportal javlja da je voz pun hrvatskih navijača dva puta kamenovan u Srbiji.

 
„U četvrtak u 17 sati iz Zagreba je, u organizaciji službene navijačke udruge „Uvijek vjerni„, prema 830 kilometara udaljenom Skoplju krenuo navijački voz koji je na putu imao i malu nezgodu: naime, put do glavnog grada Makedonije nije prošao bez incidenta pa je tako spomenuti vlak dva puta tokom noći kamenovan. Jednom je kamenje letelo nakon granice sa Srbijom, a drugi put pred Beogradom. U mučkoj sačekuši na vozu su razbijena dva prozora, ali veće štete nema, a niko od putnika nije povređen“, navodi Tportal.

 
Meč Makedonija – Hrvatska igra se u istoj grupi i u isto vreme kada se na Marakani sastaju Srbija i Belgija, od 20:30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter