0
Domaći fudbal

Protiv BSK-a kreće nova serija pobeda

Objavljeno: 12.10.12 u 18:12

Senzacionalna pobeda Spartaka protiv Crvene zvezde obeležila je prethodno kolo Jelen super lige. Paklen ritam utakmica koji je zadesio Zvezdu uzeo je danak. Crveno beli su iskoristili pauzu u prvenstvu da se  odmore, a vezni fudbaler kluba sa Marakane Miloš Dimitrijević sumira utiske i najavljuje mnogo bolju Zvezdu u nastavku prvenstva.

 
„Posle utakmice u Subotici, imali smo tri dana slobodno, koje smo iskoristili da se odmorimo i osvežimo. Sada smo ponovo u trenažnom ritmu, radimo, trudimo se da što pre zaboravimo izdanje protiv Spartaka. Nismo kompletni, nedostaju nam reprezentativci, tako da nam je na treninzima priključeno par igrača iz omladinske škole kako bismo mogli da sastavimo dve ekipe“, rekao je Dimitrijević za klupski sajt.

 
Miloš Dimitrijević se nada da će naredna prevstvena utakmica koju Crvena zvezda igra protiv BSK-a iz Borče doneti mnogo bolje izdanje crveno belih.

 
„Bili smo i veoma iscrpljeni zbog žestokog ritma mečeva i čestih putovanja. Jasno nam je da smo profesionalci i ubeđen sam da ćemo popraviti formu i već od naredne utakmice ponovo ući u seriju pobeda“, objasnio je Dimitrijević.

 
Vezista crveno-belih dodao je da poraz od 3:0 u Subotici nije prouzrokovao pad samopouzdanja u ekipi.

 
„Jesmo ubedljivo poraženi u Subotici, ali smo pre toga vezali sedam pobeda protiv dobrih i tradicionalno neugodnih rivala“, zaključio je Dimitrijević.

 
Utakmica devetog kola između Crvene zvezde i BSK-a igra se 20. oktobra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter