0
Evroliga

Nema zezanja u Evroligi

Objavljeno: 12.10.12 u 09:58

Pred početak sezone, Cedevita je važila za tim koji se najviše pojačao i najozbiljniji tim iz Jadranske lige. Velike ambicije ima Cedevita i dalje ali porazi od Splita u ABI kao i katastrofalan poraz od 28 razlike na startu Evrolige od Žalgirisa, teraju na razmišljanje.

Zagrepčani su igrali očajno odbranu, a nisu uopšte uspevali da se snadju sa presingom Žalgirisa. Božidar Maljković, trener Cedevite je posle meča poručio svojim igračima da Evroliga mora da se shvati ozbiljnije:

Ovo je lekcija kako se igra u Evroligi. Nije ovo ni Evrokup, ni Jadranska liga. Igra se oštro, puno se trči, Romanov nije bezveze doveo braću Lavrinoviče i još kupuje… Taj tim izgleda izvanredno i mislim da će pobediti sve. Bilo bi iznenađenje da izgube uz takvu publiku

„Nama ostaje da se na treningu približimo tom modelu igre. Do sada nismo uspeli. Igrači koji su igrali slabo, nisu prošli pripremni period, pre svega Grin. Ne mogu izdvojiti nikoga od igrača, Cela ekipa mora igrati bolje“, dodao je srpski stručnjak na Cedevitinoj klupi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter