0
Domaći fudbal

Fali je kralj

Objavljeno: 12.10.12 u 11:54

Srpska i nemačka policija sumnjaju da u poslovanju menadžerske agencije „Lijan sports“ na čijem čelu je Fali Ramadani postoje određene nepravilnosti, ali njegovi klijenti su prezadovoljni. Kažu čovek je legenda, uvek im se nalazi na usluzi i ne bi ga menjali ni za šta na svetu.

Fali uglavnom radi s sadašnjim ili bivšim igračima Partizana, pa su ga Ivan Obradović, Marko Šćepović i Nikola Ninković nahvalili za sve pare. Pogotovo ovaj poslednji iako ga ikada u životu nije video, već je sve poslove završavao preko Ramadanijeve desne ruke u Srbiji Nikole Damjanca.

„Ramadanija nikad nisam video, ali smo pričali telefonom. Sve dobre transfere na ovim prostorima uradio je upravo on, što dovoljno govori o njemu. Postoji mnogo menadžera koji vam obećavaju prelaske u velike klubove, ali za razliku od njih Ramadani svoja obećanja ispunjava.

Marko Šćepović i Ivan Obradović oduševljeni su Ramadanijev ophođenjem prema njima, pogotovo za vreme oporavka posle operacija.

Tri meseca sam živeo kod Ramadanija u kući, družio se s njegovim klincima, pa mi je period rehabilitacije vrlo brzo prošao, jer nisam bio u hotelu ili rehabilitacionom centru. Zbog toga ću mu večno biti zahvala“, kaže Marko Šćepović, dok Ivan Obradović dodaje:

„Kontakte sam uglavnom imao preko Nikole Damjanca, ali kad mi je bilo najteže, kad sam zbog povrede odsustvovao s terena Ramadani me je konstantno zvao. On je dobar menadžer, ali još bolji čovek i sve što sam postigao, postigao sam u saradnji s njegovom agencijom.“

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter