0
Domaći fudbal

Eduardo se vraća

Objavljeno: 12.10.12 u 08:31

Punih šest meseci od kako je na meču s Sparatk ZV u Subotici doživeo povredu kolena Brazilac Eduardo Pašeko vraća se na teren. Doduše za sada trenira odvojeno od ekipe, ali sledeće nedelje putuje u Nemačku na kontrolni pregled kod doktora koji ga je operisao i nada se dozvoli da počne s nesmetanim treninzima.

„Putujem u sredu u Berlin na kontrolu i nadam se da ću konačno dobiti dozvolu da počnem s treninzima. Osećam se odlično, nemam nikakvih bolova, čak nemam ni problem s kilažom, pa se nadam da je povreda iza mene.

U periodu mog oporavka Partizan je promenio trenera, došao je Vladimir Verezović koji nije imao prilike da me gleda i imam obavezu da se nametnem dobrim radom na treninzima. Jedini problem može da bude psihološke prirode, pošto kod svakog igrača koji dugo izlazi iz povrede, postoji mali strah.

Ipak, verujem da ću se vratiti na pređašnji nivo, jer želim da pomognem ljudima iz kluba, koji su bili uz mene u teškim trenucima.

Partizan trenutno ima mnogo špiceva, što je dobra stvar, a ja sam tu da pojačam konkurenciju. Jedva čekam da istrčim pred grobare! Marko Šćepović je na prvom meču posle povratka u Humskoj postigao gol, a voleo bih i ja da učinim isto – rekao ej Pašeko za klupski sajt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter