0
ATP

Đoković u polufinalu

Objavljeno: 12.10.12 u 14:11

Novak Đoković se plasirao u polufinale turnira iz Masters serije u Šangaju pobedom nad Tomijem Hasom od 6:3, 6:3 i u polufinalu će odmeriti snage sa Tomašom Berdihom.
Odličan je Đoković bio u prvom setu. Nije protivniku dozvolio nijednu brejk šansu. U šestom gemu viđen je i jedini brej u ovom setu kada je Novak iskoristio treću brejk loptu za 4:2. Srpski teniser je do kraja seta sigurnom igrom sačuvao prednost i poveo sa 6:3.
Drugi set je počeo greškama Novaka Đokovića i Tomi Has dolazi do brzog brejka i prednosti od 2:0. Naš as je video da je đavo odneo šalu i počeo bolje daigre. Podigao je nivo svoje igre i osvojio narednih pet gemova. Nole je srvirao za pobedu, ali je Nemac odložio slavlje srpskog tenisera napravivši brejk. Đoković je odgovrio istom merom za konačnih 6:3, 6:3.
Novak Đoković će se sastati u polufinalu turnira u Šangaju sa Tomašom Berdihom koji je savladao Žo Vilfreda Congu sa 6:3, 7:6.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter