0
Evroliga

U poslednjim utakmicama prvog kola Evrolige slavili Real, Alba i Armani

Derbi kola pripao Realu

Objavljeno: 12.10.12 u 23:58

Real Madrid je pobedio u derbiju ekipu Panatanaikosa 85:75 iako je na poluvremenu gubio 9 razlike. Odličnom igrom u trećoj četvrtini Madriđani su sezonu otvorili pobedom.

Kod kraljevskog kluba najbolji su bili Rudi Fernandes sa 23 poena i Mirotić sa 18 koševa i 8 skokova. Najbolji u renoviranom timu iz Atine bio je Sofoklis Skorcanitis sa 23 poena (9/9 iz igre), ali uz samo jedan skok i 6 izgubljenih lopti.

Nemačka Alba koju sa klupe predvodi Saša Obradović sjajno je startovala u Evroligi pošto je u prvom kolu savladala Montepaski u gostima sa 82:92.

Najefikasniji kod pobednika bio je Dašon Vud sa 15 poena, a 14 je ubacio Nihad Đedović. Naš internacionalac Vule Avdalović je uz 14 poena zabeležio i dve asistencije za 27 minuta. U ekipi SIjene Dejvid Mos je postigao 17 poena, dok je Aleksandar Rašić ponovo imao slab učinak sa četiri poena i jednom asistencijom za 11 minuta u igri.

Armani je sa 80:75 savladao Anadolu Efes za koji je Duško Savanović imao 12 poena i 7 skokova.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter