0
Fudbal

Italijani slavili u Jermeniji

Objavljeno: 12.10.12 u 20:01

Italijani su došli do veoma važne pobede u Jermeniji. U timu Ćezara Prandelija najbolji su bili Danijele de Rosi i Danijel Osvaldo.

 

 

Pirlo je u 11. minutu doveo Azure u vođstvo iz penala nakon što je u kaznenom prostoru Jermenije rukom igrao Mkojan. Dolaze Jermeni do izjednačenja golom Henrik Mkitarjana u 27. minutu nakon što je iskoristio nepažnju odbrane gostiju. Posle odlaska na odmor Italijani su zaigrali konkretnije. De Rosi ponovo dovodi Italijane u vođstvo u 64. minutu. Danijel Osvaldo je potvrdio pobedu u 82. minutu kada je iskoristio centaršut Danijelea De Rosija i glavom poslao loptu u mrežu.

 

 

Češka se dugo mučila protiv Malte u grupi B kvalifikacija za SP, ali je na kraju ipak trijumfovala. Poveli su golom Gebre Selasija, ali je izjednačio Brifa u 38. minutu.
Česi su nastavili da napadaju i u drugom poluvremenu, a preko Pekharta su vratili vođstvo u 52. minutu, da bi Režak pootvrdio trijumf pogotkom u 67. minutu meča.
Publika je na kraju zadovoljna napustila stadion u Plzenu, a Češka ima četiri boda iz dva meča, dok je Malta posle tri susreta bez bodova.

 

 

 

 

Bugari i Danci su odigrali nerešeno 1:1 u Sofiji. Fudbaleri Bugarske su postigli gol već u 7. minutu. Strelac je bio Dimitar Rangelov. Komšije su dobro delovale u uvodnim momentima i činilo se da bi mogli da zabeleže pobedu. Međutim , u
27. minutu ostaju sa igračem manje nakon što je crveni karton dobio Ivan Bandalovski. Nikolas Bendtner koristi brojčanu prednost svoje ekipe i izjednačava rezultat na 1:1 u 40. minutu. Uspeli su Bugari u drugom poluvremenu da odbrane svoj gol i osvoje bod u duelu sa Skanidnavcima.

 

 

Tabela B grupe

1. Italija 7
2. Bugarska 5
3. Češka 4
4. Jermenija 3
5. Danska 2
6. Malta 0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter