0
Domaći fudbal

Novi ugovor Stojkoviću

Objavljeno: 11.10.12 u 09:51

“Postojeći važi do decembra 2013. i priča oko novog je uvek aktuelna. Reč je o najboljem srpskom golmanu, ne vidim zašto bismo uopšte razmišljali na temu njegovog eventualnog transfera. Priču ćemo usmeriti u pravcu nastavka saradnje, kvalitetan je sportista i ličnost, a na toj poziciji je korisno imati iskusnog, proverenog golmana”, predstavio je plan Ljubiša Tumbaković.

Ponudio je Partizan Mohamedu Kamari produžetak saradnje, bolje finansijske uslove, ali reprezentativac Sijera Leonea je odbio da potpiše novi ugovor.

“Nekoliko puta smo pravili minimalne pomake u pregovorima, međutim, Medo ima ne menadžera nego „mentora” koji ga pogrešno savetuje. Njegov zastupnik ne razmišlja profesionalno, ideja mu je amaterska. Kamara je potreban ovoj ekipi, ali nije nezamenjiv. Pokušaćemo da produžimo ugovor, a nikog nećemo moliti za potpis”, kaže Tumbaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter