0
Fudbal

Može i remi

Objavljeno: 11.10.12 u 19:46

Oslabljeni Belgijanci u Beograd s došli s željom da ne izgube. Prema rečima selektora Marka Vilmotsa oni će napasti Srbiju, ali će biti perioda kad će pred punom Marakanom morati da se brane, pa bi možda nerešen ishod odgovarao i jednima i drugima.

Ono što je bitno, Vensan Komopani je doputovao s ekipom i večeras na stadionu Crvene zvezde, bez problema odradio ceo trening, što znači da će se sutra naći u startnoj postavi.

„Nema razloga da pričam o igračima koji nisu tu. U Beograd sam došao s grupom od 20 momaka i svako od njih može da igra. Kad dođete u određeni problem, ne treba da plačete, već da pronađete soluciju kako da ga rešite. Tako i ja razmišljam uoči meča s Srbijom.“

„Ulogu favorita dao bih rivalu, jer je to reprezentacija puna entuzijazma, a defanzivnu liniju čine vrhunski igrači poput Aleksandra Kolarova i Branislava Ivanovića. Tehnički i taktički su obučeni, a njihova četiri osvojena boda pokazuju da je reč o timu koji zaslužuje svako poštovanje, pogotovo kada igraju na domaćem terenu.

U svaku utakmicu ulazim s željom da pobedim i samo nas zanimaju tri boda, ali u zavisnosti od toga kako se bude kretao rezultat, možda se zadovoljimo i remijem“, kaže Vilmots.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter