0
Evropske lige

Englezi u problemu, ali i dalje optimisti

Objavljeno: 11.10.12 u 12:58

Psiho ima velikih problema s povredama igrača pred sutrašnji meč baraža za odlazak na EP protiv selekcije Srbije, ali on se ponaša kao da se oko njega ništa ne dešeava. Šta više, očekuje sigurnu pobedu u duelu protiv orlića.

“Norič je fudbalski grad i mlada reprezentacija je uvek sjajno prihvatana na ovom stadionu. Verujem da će navijači sutra biti uz nas i da ćemo ostvariti povoljan rezultat pred revanš u Kruševcu.

Ne opterećujem se otkazima igrača, jer ovaj tim Engleske uvek ide na pobedu. Uveren sam da ćemo i sutra protiv Srbije nastaviti taj niz, mada sam sasvim sv estan da to neće biti nimalo lako”, kaže Psiho, a za one koji ga ne znaju pod tim nadimkom u pitanju je Stjuart Pirs, selektor mlade fudbalske reprezentacije Engleske.

I još nešto, neposredno pred početak ovog meča američka stanica ESPN premijerno će pustiti dokumentarni film o mladoj reprezentaciji Engleske, koji se snima već 13 meseci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter