0
ATP

Janku srpski derbi

Objavljeno: 10.10.12 u 14:08

Prethodna dva puta Janko i Viktor su se sastali u Moskvi. Viktor je bio bolji 2008. godine, a Janko u finalu godinu dana kasnije.

Tipsarević je bolje ušao u meč i već u prvom gemu napravio brejk pošto je iskoristio prvu brejk loptu. U narednom gemu Janko je bio siguran, Troicki je uspeo da osvoji samo jedan poen i to na Jankov nešto slabiji drugi servris.

U šestom gemu Troicki je stigao do prve brejk lopte, ali je posle duge razmene udaraca uspeo da forhend paralelom osvoji poen. Stigao je Janko do izjendačenja, a onda je osvojio i naredna dva poena i sačuvao brejk prednosti. Za razliku od prvog seta Troicki je u drugom bio sigurniji na servisu i sve do devetog gema Janko nije uspeo da stigne do brejk lopte. Janko je bio nepogrešiv na svoj prvi servis i do desetog gema je osvojio svaki poen.

Troicki je osvojio sedeći poen, ali je Tipsarević reagovao serijom i poveo 4-1. Od tog trenutka Janko rutinski ide do meč-lopte na 6-3 uz dva svoja servisa.

Posle sat i 54 minuta Tiparević je slavio 6:2, 7:6 (7-3), u četvrtak ga čeka Tomi Has.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter