0
ATP

Novak pobedio Dimitrova za samo 53 minuta

Objavljeno: 10.10.12 u 11:16

Novak Đoković prvi gem na meču osvaja bez izgubljenog poena. U narednom je poveo sa 30:15, Dimitrov je odservirao as udarac, ali je Novak stigao do prve brejk lopte pošto je Bugarin poslao lopticu u mrežu. Đoković je iskoristio prvu brejk loptu i poveo sa 2:0.

Posle 26 minuta igre Đoković je dobio prvi set 6:3.

Odlično je Novak otvorio i drugi set, pošto je već prvi gem na servis Dimitrova osvojio bez izgubljenog poena. Đoković je stigao do tri brejk lopte, prvu je iskoristio i poveo sa 1:0. Naredni gem je ponovo rutinski osvojio na svoj servis i tako potvrdio brejk prednosti.

Đoković je tokom celog meča odlično servirao, u prvom setu je na svoj prvi servis izgubio samo jedan poen (16/17), a u drugom se to deseilo tek u šestom gemu.

Posle trećeg brejka na meču Đoković poveo sa 5:2 i u narednom gemu je servirao za meč. Kao i tokom celog meča Novak je u poslednjem gemu bio siguran i posle 53 minuta plasirao se u treće kolo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter